Monday, 16 May 2011

a something terrible :(



huhu 
seres sedeh wei and bengang 

okay mcm nieh , 
maqen kan kami buad sambut bufday cuna
then , benda tuh pun jadik kes seres sampai dekat cegu 

tak paham gila aku 
buad spotcheck kat kelas laa 
dah la depa mai buad spotcheck time orng dop tgh tidoq *hehe
tapi aku tak tiduq la , aku tiduq dah 

then , lepas tuh guru kelas aku kata sapa yg sambut bufday cuna tuh 
tazah ***** pangey 
takpa lah 
dengan hati yg ketaq nieh p lah 

dia beletiaq pnya beletiaq , 
bla bla bla bla 
pastuh kami masuk kelas 

dlm kelas tuh , gila hilang mood nak belajaq 
kami semua diam jaa time tazah dop ajaq
kalau tak , ada la balas cakap tazah
:( =,= 
huh ! 

tensyen gila aku !

balek tuh , aku cita kat kak uda
kesemuanya aku cerita 
aku kata la aku ketaq
dia kata 
hampa nieh la , nak ketaq buad apa 
takyah dop ketaq lah 
bukan salah tequk sgt pun 
lepas tuh aku tak ketaq dah 

i think somebody will judge us as teribble people :(




:)




im really miss that moment 

okay , seres aku rindu gila lah , hoho ~

moment yg paling syuk laa :P

aku tak kan lupa sampai bila bila :P



Wednesday, 11 May 2011

celebrate bufday nur husna bt abdul halim


:)

this is nur husna bt abdul halim
haqinieh , kami qamai qamai sambut bufday dia 
dekat belakang blog g 
yang join ena , acik , zul , yana , bihah , jery , muna and nuha

okay , mula mula tuh kami kata kat dia yg kami nk sambut bufday tikah 
kami ajak la dia join sekali , dia kata okay jaa

mula mula tuh rancang nak baling teluq dekat dia 
aku kata laa , kejam ngat aih 

kami nieh duk laa posing sementara nak tunggu depa bawak cuna 
duk posing posing tuh , aku tertepuk paha aku 
splash ! teluq yang aku simpan dlm poket aku pecah 
apa g , menjerit laa aku 
huhu

depa duk pakat kata kat aku 
tuh la , nak buad jahat lagik :P
depa yg nak buad jahat kat cuna, aku jugak yg kena 

tak jadik la nak baling teluq dekat cuna 
baling tepung yg campuq dgn ayaq pun jadiklah 
hannan yg bawak cuna mai kat belakang blog g 
lepas ja kami kiqa satu dua tiga 
kami semua kata 

hepy bufday to you cuna !

haha !

dia terkejut siot 
dengan muka dia penuht tepung yg dicampuq dgn teluq sikit
haha 
then , kami main baling baling belon 
nuha kejam gila ! 
dia baling belon kena pala aku 
pening dua tiga minit , *hehe

then , lepas penat main tuh , 
kami suma makan 
banyak gila makan 
tp ada soang nieh
dia qeja makan makan jaa 
aina syasya , anak zamri :)

bukan dia main pun , haha 
takpa lah , kami suma tak kesah pun 
lagipun banyak kutt makanan kami beli 
haha ; takpa . ada orng tukang bagik habeh , haha 

lepas tuh , kami semua salin baju , masuk dlm kelas
aku bagik hadiah domo kat cuna , 
banyak kutt orng bagik hadiah domo kat cuna 
zulaikha hisham jelez 
haha 

then , cuna kata 
seres aku taktau bls kat hampa semua mcm mana 
tp nanti aku ada duet aku belanja hampa semua
haha 
kami semua kata okay !
kita pegang kata kata cuna !
yeahh ! 




happy go lucky

Tuesday, 10 May 2011

a something make me feel excited




haa , nak cerita 
haqi apa taktau mak aku ajak stadium
aku tau la kat stadium ada sunrise appa taktau
aku pun ,okay jum ! 

pastuh pastuh , p sana time tuh malam
penuh siot 
sampai kami duk atas tangga 

then , time kami sampai tuh 
depa tgh duk lawan 
arghh ! 
semangat gila kami tgk
teruja aku , haha



haa , yang nieg lagi aku teruja ! 
haha
lee chong wei !
dia lawan ngn CHINA 
minggu last 
time tuh SULTAN mai 

aku p tgk dia lawan 
mula mula mama tk mau tgk
pujuk pnya pujuk 
last last mak aku nk p gak 
kak uda mula mula nak p tusyen
tak jadik p 
sebab nak tgk lee chong wei
haha 

then , kami sampai sana
fuhh ! qamai siot 
mula mula tuh , kami tk le duduk
sebab tak dak ruang

then , mama caqi tempat 
dapat laa jugak 
alhamdulillah ! *hehe 
kalau tak kena berdiqi lah 
tak sanggup aku =,=

time jepun lawan jepun
beregu perempuan !
gila hebat wei depa lawan 

tunggu pnya tunggu 
sampai la time L.C.W lawan 
aku nieh penuh semangat and teruja 
tepuk laa tgn haha

then , kami tgk laa L.C.W 
lawan dgn negara CHINA

dia lawan dgn geng CHINA satt jaa
dah la tk payah men double set 
fuhh ! suka aku tgk dia ! 
haha

gila hebatt dia nieh ! 
aku suka , aku suka !
haha *over










Friday, 6 May 2011

bufday nur husna bt abdul halim





hepy bufday to you
hepy bufday to you 
hepy bufday to cuna 
hepy bufday to you

hepy bufday cuna ! 
may ALLAH bless you 
luve u friends 

haqi nieh bufday kawan aku 
nur husna bt abdul halim
yg ke 15

unk dah tua dah cuna oiii
haha 
aku igt kan aku nak rancng sesuatu dgn acik

haha 
aku cadang nak baling tepung kat unk 
haqi isnin nieh
tuh pun kalau kami bawak tepung lah 
mintk2 jadik noh 
haha 


hepy bufday syg cuna !


aku syg minah nieh , haha

Thursday, 5 May 2011

something make me surprise


hampa nak tau dak >?
semalam kami mimpi pasai hampa 

mcm nieh , 
satu hari tuh , mk kami buad kenuqi ,
hampa n family hampa mai tulung 
then , abg kami pangey , 
dia kata hampa pangey kami 

kami pun p lah kat hampa 
hampa mai cakap kat kami macam nieh 
kim , kami dengan adek tasnim wei 
sori sangad sangad wei 
*adek tasnim mai mana aku taktau 
and hampa kata lagik
sori kimah , kami buhung hampa , 
mesti hampa sedeh kan , kami mnx maaf sangad2 

and kami pun kata 
takpa , tak kesah 
itu hak hampa , tak kan kami nk paksa hampa kutt 
then , kami taktau 
kenapa kami jadik sedeh tetiba jaa 
dlm mimpi tuh lah :)

END 

aku pun terjaga sebab mak aku gerak aku , haha 
pelik sangad laa mimpi nieh .


*mimpi semata mata , haha

marry you ! bruno mars


its a beautiful night
we're looking you for something 
dumb to do 
hey baby,
i think i wanna marry you

is it the look in your eyes
or is it this dancing juice ?
who cares baby,
i think i wanna marry you 

Wednesday, 4 May 2011

marry you ! marry me !

tittle yang mengarut ! HAHA



a something great !

:)

kemaqin kan , aku masuk bengkel . nak buad qeja kayu bagik habes
pastuh lepas habeh buad tuh , zery ajak aku buad tulisan kat kayu pakai hot gule gun
aku kata okay ! lets go !

then , aku tulis kat kayu aku
zery tulis kat kayu dia .

buruk ; haha

maksud apakah FAHH ??? haha


habeh tak dak qeja yang buad tulisan mcm nieh :)

Sunday, 1 May 2011

i like this song although i never feel it



hampa hampa , kami suka lagu nieh !

kami suka sangad sangad ! haha


walaupun kami tak pernah bercinta 

betui nah ! kami tak pernah bercinta 

ada ka patot , muka baek macam kami nieh orang kata kami bercinta

ishish ! tak patot betui lah kan *hehe